menu

Webshop login

Pistache: Veel volume

Datum
februari 4, 2022


Categorieën
product informatie

Karren vol dit snijgroen wat langs komt is de veiling: Pistache is een van de meest verkochte producten bij Eurose & Greens!

De volle takken met smal groen blad zorgen voor veel volume in ieder bloemenarrangement. Niet voor niks is Pistache een steeds populairder wordend product onder de bloemisten.

Een extra voordeel van de takken is dat ze een lange houdbaarheid hebben.

Wekelijks importeren we het groen uit het zuiden van Europa in verschillende lengtes. Lees alles over de Pistache takken in deze blog.

 

WILD GROEI

Pistache groeit in het wild in het zuiden van Europa. We importeren een groot deel van het snijgroen wekelijks vanuit Spanje. Hier groeien de takken in het wild aan struiken. Wanneer je foto’s van achter de schermen ziet, zou je er haast voorbij lopen. Tussen bomen, andere planten en langs wegen groeien de Pistache struiken. Met de hand worden de takken geknipt. Deze takken worden gesorteerd op lengte, schoongemaakt en gebundeld. Klaar om onze kant op te komen.

 

Eenmaal bij ons aangekomen wordt er een deel direct door onze collega’s op water gezet. Dit zorgt ervoor dat het snijgroen nog langer mooi blijft. Het andere deel gaat direct door naar onze andere filialen of naar klanten.

Pistache blog

 

PISTACHE MET MPS CERTIFICAAT

We bieden ook Pistache met MPS-A+ certificaat aan.

Dankzij dit certificaat kunnen wij als groothandel de duurzaamheid waarmaken bij onze producten.

Wanneer je meer informatie over het MPS certificaat wilt lezen, verwijzen we je graag door naar de officiele website van MPS.

 

AAN DE SLAG MET PISTACHE

Omdat Pistache verkrijgbaar is in verschillende lengtes in onze webshop; namelijk 30 tot 70 cm en omdat het snijgroen jaarrond verkrijgbaar is, laat het zich geweldig combineren met ontzettend veel bloemen en ander snijgroen.

Het felgroene, leerachtige blad zorgt voor een groene basis en veel volume in een boeket of arrangement.

 

Geinspireerd? Ga dan ook zelf aan de slag met het snijgroen en neem een kijkje in onze webshop.

 

Pistache blogPistache blogPistache Blog