menu

Webshop login

Sanderiana: een tropisch tintje

Datum
juli 8, 2022


Categorieën
product informatie

Niet één, maar wel 7 a 8 verschillende soorten van dit snijgroen zijn verkrijgbaar. We hebben het over het tropische Sanderiana. De meest gangbare soorten zijn Sanderiana White, Gold en Victory. Deze vind je dan ook terug in onze webshop.

Het Sanderiana komt uit de Dracaena-familie. De boom waar het groen vanaf komt noemt men ook wel de Drakenbloedboom. Men dacht vroeger dat het sap van de Dracaena het bloed van draken was.

In onze nieuwste blog vertellen we je graag meer over het bijzondere Sanderiana. Lees snel verder!

 

HELEMAAL UIT SRI LANKA

We importeren de verschillende soorten Sanderiana wekelijks uit Sri Lanka. Het snijgroen groeit hier gecultiveerd. Dit wil zeggen: het groen groeit niet in het wild. Onder zwarte netten groeien de verschillende soorten Sanderiana, beschermt tegen de zon.

De werknemers plukken de producten met de hand. Dit is ook op de foto’s van onze leverancier goed te zien. Klaar om onze kant op te komen.

We bieden het blad met MPS certificaat aan!

 

blog sanderiana

 

VERSCHILLENDE SOORTEN

We bieden in onze webshop drie verschillende soorten Sanderiana jaarrond aan. Sanderiana White, Gold of Victory. Hetzelfde product maar dan in verschillende tinten.

Sanderiana Gold is te herkennen aan het frisgroene blad met donker groene streep over het blad. Sanderiana victory aan het dondergroene blad met bonte streep en white aan het lichte blad met donker groene streep.  Stuk voor stuk prachtig om te zien!

 

blog Sanderiana

 

AAN DE SLAG MET SANDERIANA

Het exclusieve, tropische groen is de ideale vuller voor ieder arrangement of boeket. Het groen is te herkennen aan de lange spitse groene bladeren aan een lange steel.

Dankzij de gekleurde streep op het blad zorgt Sanderiana gemakkelijk voor een vrolijk effect in ieder boeket of arrangement.

blog Sanderiana