menu

Webshop login

Over ons

Geschiedenis

Eurose & Greens verkoopt al sinds 1998 een groot assortiment decoratiegroen op de veiling in Aalsmeer. Sinds 2015 is het bedrijf zich nog meer gaan specialiseren in decoratiegroen door het samengaan met Wiba Green B.V.

Eurose & Greens bundelt ook de krachten samen met zes zusterondernemingen in de WBE Groep. Het bundelen van de krachten biedt voordelen op het gebied van doelmatigheid, inkoopkracht en het delen van expertise.

Onder leiding van Marco Storm en Bas Verdoes staat het team van E&G dagelijks voor u klaar. Wij importeren en exporteren een zeer breed assortiment producten van over de hele wereld en beleveren de detailhandel, importeur, exporteurs en onze eigen partners van de WBE Groep.

 

E&G, DENKT MET JE MEE

E&G staat voor een klantgerichte aanpak. Wij leveren snel, kennen onze klanten en werken met scherpe concurrerende tarieven.

Onze collega’s, met veel ervaring binnen de sierteelt, denken graag met je mee. Van alternatieve producten tot de beste prijzen. Bij onze collega’s zit je altijd goed.

Via de webshop van E&G kunnen klanten snel en eenvoudig hun bestelling plaatsen. Deze webshop biedt een uiterst compleet assortiment sierteeltproducten: natuurlijk decoratiegroen, maar ook bloemen, planten en decoratiemateriaal. We maken het je  graag gemakkelijk.

Naast een mooie webshop biedt E&G ook een handige koppeling aan. Dankzij deze koppeling kun je een enorm assortiment decoratiegroen en aanverwante artikelen aanbieden aan uw klanten, zonder dat je zelf een voorraad van deze producten nodig hebt.

Niet alleen binnen de sierteelt denken we mee. Maar ook daarbuiten. Wij zetten ons graag in voor de maatschappij om ons heen. Daarom ziet u ons regelmatig terug op sportvelden, bij goede doelen of bij huisbeurzen van klanten.

De WBE Groep

Eurose & Greens is onderdeel van de WBE Groep. Met 6 zusterbedrijven is WBE onderdeel van een groene familie. De WBE groep levert een totaalpakket aan sierteeltproducten, van snijgroen, bloemen tot planten. Binnen de WBE Groep vind je alles wat je nodig hebt. 

Kwaliteit en samenwerking, zowel in de producten als in de dienstverlening, zijn vanaf de oprichting de rode draad binnen de WBE Groep. Samenwerking is de basis, dat is de leidraad en bron van inspiratie waarmee Jaap en Ineke Beets bijna 40 jaar geleden begonnen.

Ieder bedrijf binnen de WBE Groep heeft zijn eigen kracht en karakter. De verschillende bedrijven zitten verdeeld over de verschillende grote veilingterreinen in Nederland en op veiling Herongen in Duitsland. Hierdoor vind je binnen de groep altijd een leverancier die past bij jouw afzetmarkt, bedrijfsvoering en visie. 

Afspelen